Produkter: A-Å
Nyheter

Bostik endrer grafisk profil

Vår nye pakningsdesign er nå på markedet.

Vårt nye slagord "smart lim" gjenspeiler selskapets satsing på å utvikle intelligente og innovative løsninger som er mer funksjonelle og effektive. 
"Navnet Bostik vil være synonymt med smart lim”, sier administrerende direktør for Bostik, Bernard Pinatel, ”og vi bruker innovativ teknologi for å håndtere viktige økonomiske, miljømessige og demografiske endringer.  Våre fremskritt innen materialteknologi vil bidra til en mer bærekraftig verden."

GARY THE GECKO

Logoen er en gekko, kjent for sin enestående evne til å få feste på nesten alle overflater, den kan klatre oppover nypolert glass og støtte hele kroppsvekten sin på en eneste tå.  Gekkoen symboliserer Bostiks smarte løsninger som er fleksible, effektive og tilpasningsdyktige.
"Den nye logoen gjenspeiler hvem vi er" sier Bernard Pinatel, administrerende direktør for Bostik "Vi er ledende innen teknologier som har utviklet nyskapende løsninger i mer enn et århundre.  Vi vet hvordan man lager smarte og funksjonelle produkter som kan gjøre mye mer enn bare å sette ting sammen."