Produkter: A-Å
Wet room

I løpet av høsten og vinteren fokuserer vi ekstra mye på våre godkjente tettskikt for våtrom. Grunnen til dette er at alle håndverkere vil det samme innen tetting av våtrom: spare tid. Derfor gjør vi våre systemer så enkle som mulig Vi går rett på sak uten komplikasjoner, og vi inngår selvsagt ikke kompromisser angående kvaliteten.

Felles for alle våre tettskiktsystemer
• 100 % vedlikeholdsfrie
• Ergonomiske
• Færre arbeidsoppgaver
• Færre produkter
• Hurtigere tørketid
• Krever ingen eksterne produkter

VTv10 og VTg10

For tetting av våtrom i bolig.
Rullet system som gir en utmerket beskyttelse og har en dampgjennomgangsmotstand på 1500 000 s/m, som er høyere enn det som kreves av bransjereglene. Kan brukes i våtsone 2 i uterom bygget av skivemateriale samt i både våtsone 1 og 2 i områder bygget av massive materialer, som f.eks. betong og puss.
Systemet rulles først en gang med fuktsperren 2000K og deretter to ganger med membran. Tørketiden er kort og du kan raskt begynne på neste trinn.

VTvF og VTgF

Foliesystem for tetting av våtrom i bolig.
Foliesystem med en dampgjennomgangsmotstand på hele 4 000000 s/m. Ikke nødvendig med tørketid i løpet av monteringen. Dette betyr at du kan gå direkte til neste trinn når det forrige er ferdig. Flislegging kan begynne 12 timer etter at folien er påført. Kan brukes i både våtsone 1 og 2, uansett underlag.
Folien har ulike belegg på sine to sider. Baksidens lange fibre gjør at folien fester seg raskt samtidig som fremsidens korte fibre gjør det lettere å montere flisene.

VTv3 og VTg1

For store renoveringsprosjekter og nybygg
Rullet system som er spesielt utviklet for store byggeprosjekter hvor mange våtrom skal tettes samtidig. For godkjent systembruk kreves en spesiell utregning av hvilken dampgjennomgangsmotstand som kreves av det spesifikke prosjektet, en såkalt fuktsikkerhetsprosjektering. Fuktsikkerhetsprosjekteringen utføres alltid på en angitt veggkonstruksjon. Det må gjøres en ny beregning hvis det forekommer endringer av dimensjoner, materialvalg, etc. Kontakt Bostik for mer informasjon.

Nye bransjeregler ved våtromsarbeid med tettskiktsfolie.

Fra og med 1.7.2014 er det nye bransjekrav til selvtørkende skjøteforseglinger ved bruk av tettskiktsfolie. Derfor lanserer Bostik to nye produkter som innfrir alle krav satt av det svenske Byggkeramikrådet.
Les mer om våre skjøteløsninger her.